Olympische talkshow van RTL heet Humberto à Paris
woensdag 22 mei 2024

Olympische talkshow van RTL heet Humberto à Paris

De dagelijkse talkshow die Humberto Tan tijdens de Olympische Spelen gaat maken, krijgt de naam Humberto à Paris. Vanuit Frankrijk krijgt hij hulp van Frank Evenblij en oud-olympiërs Irene Schouten en Tess Lieder-Wester, heeft RTL dinsdag bekendgemaakt.

Het programma is vanaf 22 juli drie weken lang te zien vanuit een Frans café. Met diverse gasten bespreekt Humberto Tan het nieuws van de dag en viert hij eventuele successen met de sporters. Evenblij doet onder meer verslag bij huldigingen en oud-schaatsster Schouten en handbalster Lieder-Wester belichten de prestaties van het Nederlandse team.

Humberto à Paris komt tot stand dankzij een nieuwe samenwerking tussen RTL en NOC*NSF. Zo kan het Nederlandse publiek van dichtbij meebeleven wat er gebeurt in het TeamNL-huis en krijgt het een exclusief kijkje achter de schermen.

In eerste instantie was Matthijs van Nieuwkerk in beeld als presentator van de olympische talkshow. RTL stelde in februari echter de samenwerking met de presentator uit naar aanleiding van het rapport van de Commissie-Van Rijn.

De Olympische Spelen vinden komende zomer van 26 juli tot 11 augustus plaats in Parijs. Humberto à Paris wordt geproduceerd door PilotStudio en is vanaf 22 juli iedere dag om 21.45 uur te zien bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/Nu.nl/BM
Foto: Tom Cornelissen/RTL

Bericht delen