dinsdag 16 januari 2018

Olivier Gers verlaat Endemol Worldwide Brands

De CEO van Endemol Worldwide Brands (EWB), Olivier Gers, gaat het bedrijf verlaten. Dit maakte Endemol vrijdag bekend in een persbericht.

Gers startte in februari 2010 bij het bedrijf met als doel het uitbreiden van Endemol’s commerciële activiteiten in verschillende disciplines. Hij richtte zich onder meer op productontwikkeling en ontwerp van games, tweede scherm applicaties en branded entertainment.

Gers: “Ik heb genoten van mijn tijd bij Endemol en ik wil graag allereerst en bovenal mijn team bedanken, dat verspreid over de hele de wereld zit, door wiens toewijding en harde werken ik het bedrijf op zoveel manieren vooruit heb kunnen helpen en laten groeien. Ik wens iedereen bij Endemol veel geluk en succes voor de toekomst.”

Tim Hincks, Voorzitter van de Endemol Group over het vertrek van Gers: “Olivier heeft een sleutelrol gespeeld in de uitbreiding en diversifiering van Endemol’s global brands business en heeft met succes een tweede scherm strategie geimplementeerd rond internationale formats. We zijn dankbaar voro alles wat hij gedaan heeft als CEO van EWB en wensen hem het allerbeste voor de toekomst.”

Bron: Endemol Group/Broadcast Magazine

Bericht delen