dinsdag 16 januari 2018

NTR lanceert nieuwe slogan

De NTR gebruikt vanaf donderdag één slogan om zichzelf te profileren. NTR: speciaal voor iedereen. ‘Hiermee maakt de NTR duidelijk een omroep te zijn, die speciale programma’s maakt voor alle doelgroepen’, zo stelt de omroep.

Met speciaal doelt de NTR onder andere op kwetsbare thema’s als opera en dans. Maar ook op onafhankelijke journalistiek in Nieuwsuur en Andere Tijden, op de wijze waarop persoonlijke groei wordt gestimuleerd met programma’s als Sesamstraat en Hoe?Zo! Radio en hoe de wettelijke taken op het gebied van cultuur, educatie en diversiteit worden ingevuld met bijvoorbeeld Kunststof, Schooltv en Zo:Raymann.

Algemeen directeur Paul Römer is verheugd met de slogan: “Het programmapakket van de NTR is zeer divers en gericht op zowel brede als specifieke doelgroepen. Dat maakt het extra  lastig om de NTR bekend en herkenbaar te maken. Voor een jonge omroep als de NTR, die vanwege haar wettelijke oorsprong draagvlak nodig heeft in de samenleving, is dat heel belangrijk. De slogan is een handig haakje waar we ons verhaal aan op kunnen hangen.”

De slogan zal gebruikt worden in bestaande communicatiemiddelen van de NTR, zoals drukwerk, advertenties en bumpers voor en na de programma’s.

Bron: NTR

Bericht delen