dinsdag 16 januari 2018

NTR lanceert app NTR Routes

De NTR lanceert de app NTR Routes. De app bevat korte filmpjes bij bezienswaardigheden in steden. De filmpjes komen uit tv-programma’s van de NTR en uit de videosite van Schooltv. Het eerste programma in de app is de informatieve serie Hier zijn de Van Rossems, die vanaf 6 februari is te zien op NPO 2.

Het idee voor de app komt voort uit de NTR Challenge, een interne competitie, met als doel de innovatie binnen de NTR te stimuleren. Na Hier zijn de Van Rossems wordt het aantal routes in de app uitgebreid en worden steeds meer locaties in Nederland met video verrijkt.

In Hier zijn de Van Rossems bezoekt Maarten van Rossem samen met zijn broer Vincent en zus Sis zes steden. Ze nemen elkaar mee naar locaties of objecten die de anderen niet of minder goed kennen en vertellen elkaar daar verhalen over. Maarten doet dat vanuit zijn specialiteit geschiedenis, Sis als kunsthistorica en Vincent als expert op het gebied van architectuur.

Met de NTR Routes app kun je op dezelfde manier als de Van Rossems een tour door de steden maken. Aan de hand van hun korte verhalen bij interessante plekken ontdek je de steden op een verrassende en leerzame manier.

De app is gratis te downloaden in de App Stores van Google en Apple. NTR Routes is zowel op mobiel als tablet te gebruiken. Meer informatie over de app is te vinden op www.ntrroutes.nl.

Bron: NTR/Broadcast Magazine

Bericht delen