NPO stopt met talkshow Na Het Nieuws
woensdag 29 januari 2020

NPO stopt met talkshow Na Het Nieuws

Na Het Nieuws, de dagelijkse live-talkshow van BNNVARA en de EO, is vrijdagavond voor het laatst op de buis. Dat bevestigt de NPO aan het AD.

Het programma was vanaf oktober 2018 te zien op themakanaal NPO 1 Extra en werd gelanceerd om jong presentatietalent een podium te bieden. Renze Klamer was het eerste gezicht van de actualiteitenrubriek. Vanaf 7 februari wacht hem een nieuw programma, Laat Op Vrijdag op NPO 1.

Na Het Nieuws werd verder gepresenteerd door Dzifa Kusenuh, Sophie Frankenmolen en Samya Hafsaoui. Sinds begin deze maand is Joram Kaat namens de EO een nieuwe gastheer van de actualiteitenrubriek waarin gesprekken worden gevoerd met vooral jonge opiniemakers, ondernemers, politici en deskundigen. Kaat is tevens dj op radiostation NPO 3FM.

“We kijken tevreden terug op dit project waar verschillende talenten vlieguren hebben kunnen maken, voor en achter de schermen”, aldus een woordvoerder van de NPO. “Als publieke omroep blijven we vernieuwen. We maken nu samen met de omroepen nieuwe plannen op gebied van ontwikkeling van talenten voor onze hoofdzenders, zowel lineair en online.”

Bron: AD/BM

Bericht delen