woensdag 17 januari 2018

NPO 3LAB komende week van start

NPO 3LAB is de plek voor vernieuwing en experiment van NPO 3. Naast de jaarlijkse tv-week in augustus is 3LAB vanaf 23 oktober wekelijks te zien op de late zondagavond op NPO 3.

Vanaf 11 september begint 3LAB met het uitzenden van de afstudeerfilms van de Filmacademie. Op de website worden het hele jaar door nieuwe video’s gelanceerd, gemaakt door talentvolle programmamakers. De NTR zendt in de 3LAB-week Danny laat niet los en samen met de VPRO Puberdagboek uit.

Danny laat niet los (NTR)
Danny Ghosen neemt het op voor de gewone burger die om wat voor reden dan ook is benadeeld door een bedrijf, instelling of overheid en die Danny’s hulp nodig heeft om het probleem op te lossen. Danny roept iedereen, die zijn hulp nodig heeft, op om hem een mail te sturen. Danny springt voor twee of drie mailschrijvers in de bres en stelt zodoende op zijn eigen confronterende wijze misstanden aan de kaak in de samenleving. Situaties die verbazen, waar we ons boos over maken en waar iets aan gedaan moet worden.
Uitzending: 24 augustus, 22.30 uur, NPO 3.

Puberdagboek (NTR/VPRO)
Wie als puber een dagboek bij heeft gehouden, krijgt het ongetwijfeld soms heel warm bij het teruglezen van de melodramatische teksten. In Puberdagboek worden we meegenomen in het vroegere puberbrein van een aantal dappere vrijwilligers, die als volwassenen voorlezen uit hun intieme schrijfsels. De spannende avonturen, opwindende gedachten en beschamende gebeurtenissen van vroeger worden met hilarische animaties gevisualiseerd door talentvol animator Samantha Williams en haar team.
Uitzending: 22 t/m 26 augustus, rond 23.30 uur, NPO 3.

Bron: NTR/Broadcast Magazine

Bericht delen