woensdag 17 januari 2018

NPO 1 winnaar op zondag

De uitzending van Studio Sport Eredivisie heeft zondag 3.102.000 kijkers getrokken. FOX Sports scoorde met het live-verslag van Feyenoord-Heracles ’s middags 620.000 kijkers. Via FOX Sports GO, de service waarmee abonnees ook live kunnen kijken via online of mobiel, keken er nog eens 50.000 mensen naar de ontknoping. 

Voor het eerst in achttien jaar kan er door Feyenoord weer een landstitel gevierd worden bij het stadhuis van Rotterdam. Dat gebeurt maandag. De NOS is er live bij op NPO 1, NOS.nl en op de Facebookpagina. De uitzending begint om 11.30 uur. Om 12.00 uur zullen de spelers naar verwachting op het bordes verschijnen, waar ook interviews met spelers plaatsvinden. Ook FOX Sports zendt beelden uit, terwijl op de site van Feyenoord tevens verslag wordt gedaan.

Ter gelegenheid van het kampioenschap van Feyenoord is maandagavond om 21.15 uur op NPO 1 een documentaire over Feyenoord-supporters te zien, onder de titel Feyenoord op 1. De geplande uitzending van Spoorloos wordt later in het jaar vertoond.

Bron: BM

Bericht delen