dinsdag 16 januari 2018

NOS publiceert online publieksverslag 2011

De NOS publiceert donderdag haar online publieksverslag over 2011: NOS van binnenuit. Met hierin aandacht voor alles wat afgelopen jaar speelde op de afdelingen NOS Nieuws, NOS Sport, NOS Evenementen en Nieuwe Media. Daarnaast cijfers met betrekking tot zendtijd, kijk- en luistergedrag en internetbezoek.

Algemeen directeur van de NOS Jan de Jong: “De NOS maakt veel programma’s op radio en televisie. Duizenden en duizenden uren. Daarnaast zijn we actief op internet en teletekst. Dat doen we met publieke middelen. Daar leggen we graag verantwoording voor af. Om die reden publiceren we naast het financiële jaarverslag ook een publieksverslag waarin wordt teruggeblikt op het jaar van de NOS.”

2011 was een roerig jaar, met grote nieuws- en sportgebeurtenissen en evenementen die rechtstreeks en multimediaal waren te volgen bij de NOS. In het verslag delen NOS’ers hun ervaringen tijdens het verslaan van diverse grote gebeurtenissen. Ook kreeg NOS Nieuws in 2011 een nieuwe hoofdredacteur en gingen NOS Headlines en het NOS Journaal op 3 samen verder als NOS op 3. Verder verwierf de NOS een aantal belangrijk sportrechten. Het online publieksverslag is hier te vinden, evenals het volledige financiële jaarverslag. Een gedrukte versie van het publieksverslag kan worden opgevraagd bij NOS Marketing & Communicatie.

 

Bron: NOS

Bericht delen