dinsdag 16 januari 2018

Frank Dane verlaat Radio 538 voor 3FM

foto: Coen Swijnenberg

Frank Dane stapt over van Radio 538 naar 3FM. De dj gaat voor BNN een programma maken. Hij gaat een programma maken in de ochtenduren van het weekend waar nu Domien Verschuuren te horen is. Op twitter werd er al de hele dag gespeculeerd over de nieuwe programmering en de eventuele nieuwe namen in de programmering.

Dane presenteert vanaf 4 september iedere zaterdag en zondag de ochtendshow van 07.00 tot 10.00 uur. De titel van het nieuwe programma wordt later bekend gemaakt. Vandaag is Dane voor het laatst te horen met zijn middagprogramma op Radio 538. Vanaf 16 augustus kan hij alvast warmdraaien bij BNN. Hij neemt dan tijdelijk de plek over van de vakantievierende Coen Swijnenberg in de Coen en Sander Show op 3FM.

De reacties zijn wisselend. Er wordt op twitter veel gereageerd dat het zonde is dat eigen talent niet wordt gebruikt. Dat heeft mede te maken met het nieuws dat Rudy Mackay moet vertrekken bij de zender omdat zijn werkgever, LLiNK, uit het bestel verdwijnt.

3FM komt op korte termijn met een nieuwe programmering. Dan wordt onder meer duidelijk wie er komt op de plek van Stenders Eetvermaak.

Bron: Broadcast Magazine/BNN

Bericht delen