dinsdag 16 januari 2018

DJ Tiësto naar BNN op 3FM

DJ Tiësto, verlaat Radio 538 om aan de slag te gaan bij BNN op 3FM. Vanaf april is de Tiësto elke zaterdagnacht met zijn radioprogramma Tiësto’s Club Life van 00.00 tot 02.00 uur te horen.

De dj is erg blij met zijn komst naar 3FM: “In 2005 kreeg ik een Bart Award. Wie had toen gedacht dat ik ooit met Bart’s omroep zou gaan samenwerken? Muzikaal zijn 3FM en ik steeds beter bij elkaar gaan passen. Vroeger draaide ik vooral trance, tegenwoordig omarm ik allerlei muziekstijlen. Ik werk nu voornamelijk samen met bands die op 3FM worden gedraaid, dus dat maakte deze stap voor mij meer dan logisch. 3FM past bij de nieuwe muziekstijl waar Tiësto anno 2011 voor staat.”

Wilbert Mutsaers, zendermanager 3FM: “Het is een voorrecht om een dj van wereldfaam en een prettig mens als Tiësto op 3FM te verwelkomen. Zijn recente remixen van MUSE, Bloc Party, Yeah Yeah Yeahs, Amy MacDonald en Editors laten zien dat Tiësto en de 3FM-danceprogrammering een match zijn. Zijn samenwerking met artiesten zoals Nelly Furtado en Busta Rhymes laten zien dat Tiësto aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière is begonnen, een hoofdstuk waar 3FM graag aan meeschrijft.”

Maandag leek het er nog op dat Tiësto naast Armin van Buuren, de nieuwste aanwinst van Radio 538, te horen zou zijn.

Bron: BNN/Radio 538

Bericht delen