dinsdag 16 januari 2018

Nominaties Zilveren Televizier-Ster bekend

Chantal Janzen, Martine Bijl, Eva Jinek, Floortje Dessing, Linda de Mol, Geraldine Kemper, Wendy van Dijk en Sophie Hilbrand zijn genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster Vrouw. Voor de Telvizier-ster Man zijn in de race: Art Rooijakkers, Humberto Tan, Jandino Asporaat , Jeroen van Koningsbrugge, Johnny de Mol, Matthijs van Nieuwkerk, Richard Groenendijk en Valerio Zeno.

De Televizier-Ster Vrouw wordt uitgereikt aan de populairste vrouwelijk tv-personality van Nederland. Eerdere winnaars zijn Wendy van Dijk, Linda de Mol en Yvon Jaspers. “Het is nog spannender dan andere jaren”, zegt adjunct hoofdredacteur van Televizier Jeroen de Goeij. “Het verschil in stemmen tussen de kanshebbers is nihil. Het klinkt cliché, maar het is echt waar: alles is nog mogelijk.” In de laatste verkiezingsweek wordt naar verhouding het meeste gestemd via de website van Televizier.

De tussenstand voor de Gouden Televizier-Ring wordt bekendgemaakt in RTL Boulevard; Humberto Tan onthult vanavond in RTL Late Night de huidige top-5 van de Televizier Aanstormend Talent Award. Het publiek kan nog tot maandagochtend 28 september stemmen op zijn favoriete (jeugd)programma en presentatoren.

Bron: Televizier/Broadcast Magazine

Bericht delen