Nominaties XITE Awards 2017 bekend
woensdag 17 januari 2018

Nominaties XITE Awards 2017 bekend

De genomineerden voor de XITE Awards 2017 zijn bekend. Boef is met maar liefst vijf nominaties de grootste kanshebber, gevolgd door Martin Garrix met vier. Ronnie Flex, Lil’ Kleine en Dua Lipa maken ieder kans op drie awards. De uitreiking van de XITE Awards vindt plaats op donderdag 23 november in Amsterdam.

In totaal maken 47 nationale en internationale artiesten kans op een van de elf XITE Awards, waaronder Best Song, Best Dutch, Best Kickstart, Best International en natuurlijk Best Music Video. Boef, Martin Garrix, Ronnie Flex, Lil’ Kleine en Dua Lipa zijn de grootste kanshebbers. Daarnaast maken onder andere Oscar & The Wolf, Sevn Alias en Naaz kans op twee awards.

De uitreiking is een mash up van het muziekjaar 2017, verpakt in een awardshow met optredens van (inter)nationale artiesten, dj’s en opkomende talenten. Bizzey is dit jaar de host van de XITE Awards en trapt de avond af met een spetterend optreden.

Voor de show bundelen XITE en Concentrate hun krachten. In aanloop naar de XITE Awards lanceert Concentrate een nieuw YouTube format, volledig in het teken van de avond. Daarnaast zal Concentrate de leukste onderdelen van de avond vastleggen zodat de kijkers een exclusief kijkje backstage krijgen!

Als official partner van de XITE Awards 2017 neemt The Athlete’s Foot samen met XITE in de aanloop naar het evenement een kijkje in het leven van vijf genomineerde artiesten. Hoe zijn ze ooit begonnen en hoe is het om in hun sneakers te staan? De eerste aflevering van de serie gaat op 18 oktober live op het YouTube-kanaal van XITE.

Stemmen kan vanaf vandaag op xite.nl/xa17.

Bron: XITE/BM

Bericht delen