dinsdag 16 januari 2018

Nieuwsprogramma's SBS tijdens voetbal naar SBS 9

Om zowel de kijkers van de Champions League als de vaste kijkers van SBS 6-programma’s Hart van Nederland en Shownieuws te bedienen, worden de nieuwsrubrieken op voetbalavonden op de gebruikelijke tijd uitgezonden op SBS 9.

Na de voetbalprogrammering volgt een beknopte live editie van Hart van Nederland en Shownieuws op SBS 6. Hierdoor hoopt SBS alle kijkers van dienst te kunnen zijn.

René Oosterman, Channel Manager SBS 6: “We kijken altijd naar de wensen van de kijker en vinden het belangrijk dat zowel voetbalkijkers als de kijkers van onze vaste dagelijkse programma’s tevreden zijn. Voetbalkijkers kunnen voetbal kijken, vaste kijkers van Hart van Nederland en Shownieuws kunnen hun programma’s op de gebruikelijke tijd op SBS 9 kijken en wil men het allebei zien, dan kan dat gewoon op SBS 6.”

De normale editie van Hart van Nederland start om 22.30 op SBS 9, gevolgd door Shownieuws om 22.50 uur met aansluitend Piets Weer. Als het voetbal en de nabeschouwing op SBS 6 afgelopen zijn komen beide programma’s opnieuw live met een verkorte versie met alle belangrijke hoogtepunten en eventuele updates, ook met aansluitend Piets Weer.

SBS 9 ging begin dit jaar van start als vierde zender van SBS Broadcasting. De eerstvolgende dagen dat SBS voetbal uitzendt, is op 18, 19, 25 en 26 augustus en 15, 16, 29 en 30 september.

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen