dinsdag 16 januari 2018

Nieuwe zaterdagavond bij SBS 6

Op 17 oktober start de nieuwe zaterdagavond bij SBS 6 met om 20.30 uur het nieuwe seizoen van Het Beste Idee van Nederland en om 22.00 uur De Lijf Show: van kop tot teen.

Het Beste Idee van Nederland keert terug voor het tiende seizoen, met Jochem van Gelder samen met zijn nieuwe sidekick Airen Mylene. In dit seizoen neemt uitvinder en wetenschapper Bernd Schneider opnieuw plaats als juryvoorzitter. Naast Schneider beoordelen drie verse juryleden de uitvindingen: Inge van Kemenade, Atilay Uslu en Martijn Bos. Het afgelopen decennium hebben 22.343 mensen zich aangemeld voor Het Beste Idee van Nederland.

In De Lijf Show: van kop tot teen test de nieuwe presentator Viktor Brand de kennis van bekende Nederlanders over het menselijk lichaam en brein. Dit seizoen introduceert Brand nieuwe spellen en ligt de nadruk naast het lichaam ook op het menselijk brein. Hoe werken onze hersenen en waarom doen we de dingen die we doen? Helpt vloeken tegen de pijn? Komen mannen of vrouwen in groepsverband sneller tot een beslissing?

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen