Nieuwe presentatoren voor How Do They Do It?
woensdag 17 januari 2018

Nieuwe presentatoren voor How Do They Do It?

Thijs Meeuwsen en Joep ten Hove, beter bekend als de Bucket Boys, nemen het stokje over van Joep van Deudekom en Teun Luijkx in How Do They Do It?. Het duo gaat in de door Strix Television geproduceerde reeks op zoek naar de manier waarop alledaagse producten tot stand komen. 

Hoe worden paraplu’s getest, hoe wordt een auto gerecycled of hoe wordt Delfts Blauw gemaakt? Dit en meer onderzoeken Thijs en Joep in een nieuw seizoen van How Do They Do It?, dat vanaf 26 september is te zien bij Discovery.

De Bucket Boys werken in hun online programma samen met kijkers bucketlisten af; lijsten van wat je gedaan móet hebben. Zo draaiden ze als DJ’s op een groot festival, verkregen ze nationale bekendheid met nep-nieuws over hun eigen bedrijf en gaven ze grote malafide bedrijven een koekje van eigen deeg. Met hun altijd creatieve en nieuwsgierige instelling gaan ze nu voor Discovery de uitdaging aan als presentatieduo.

“Dat we nu voor Discovery aan de slag gaan, hadden we niet durven bedenken, maar alles is mogelijk als je maar wilt. En wij willen wel! Nieuwsgierigheid zit in onze aard dus dit programma is op ons lijf geschreven”, aldus het duo.

Bron: Discovery/BM

Bericht delen