woensdag 17 januari 2018

Nieuwe medewerkers bij RTV Maastricht

François Lenaerts volgt met ingang van 1 augustus Geert Lamers op als zakelijk leider van RTV Maastricht. Tegelijkertijd is Eugène Baak benoemd tot senior redacteur/content manager.

François Lenaerts werkt sinds een jaar bij RTV Maastricht als Projectleider Sales en Marketing en heeft hiervoor diverse leidinggevende functies vervuld op het gebied van communicatie, marketing en sales bij KPN Telecom. Hij is oprichter en mede-eigenaar van het database-marketingbedrijf Mister Mail BV. Als zakelijk leider wordt François Lenaerts verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering en de dagelijkse leiding.

Eugène Baak werkt nu als persvoorlichter bij het Openbaar Ministerie. Hij heeft een brede ervaring op het gebied van communicatie als journalist bij Dagblad De Limburger en als programmamaker bij de provinciale omroep L1 voor zowel de radio als de tv. Baak wordt als senior redacteur/content manager verantwoordelijk voor het programmabeleid. Daarnaast wordt hij verantwoordelijk voor het integreren van het zenderaanbod op de diverse eigen kanalen van RTV, op radio, tv en internet. Het verder ontwikkelen van de toepassingen van de sociale media door RTV Maastricht is een belangrijk onderdeel van de nieuwe functie.

Het bestuur van RTV Maastricht is blij dat er door de beide benoemingen een goede basis is gelegd voor de verdere uitbouw van de lokale publieke omroep als een eigentijdse stadsomroep.

Bron: Ondernemersbelang/Broadcast Magazine

Bericht delen