dinsdag 16 januari 2018

Nieuwe locatie RTL Late Night bekend

RTL Late Night komt vanaf de start van het nieuwe seizoen live vanuit Brasserie Schiller aan het Rembrandtplein in Amsterdam. “Ik ben heel blij dat wij wederom vanaf zo’n prachtige plek in Amsterdam RTL Late Night kunnen brengen”, aldus Erland Galjaard, programmadirecteur RTL Nederland.

“De sfeer en de setting van het programma, in het hart van onze hoofdstad, hebben een grote bijdrage geleverd aan het succes van RTL Late Night. We kunnen ons dan ook geen betere nieuwe locatie wensen dan dit prachtige hotel midden op het Rembrandtplein in Amsterdam.”

De latenightshow met Humberto Tan was eerst gehuisvest in Hotel American aan het Leidscheplein, maar omdat het programma steeds meer publiek trok, was een verhuizing noodzakelijk. Het decor blijft verder hetzelfde.

NH Schiller bepaalt al ruim honderd jaar het straatbeeld van het Rembrandtplein. Het hotel is uitgegroeid tot een artistiek trefpunt en veel bekende kunstenaars, artiesten en toneelspelers hebben hun voetsporen achtergelaten in het pand, zoals Karel Appel, Nap en Fien de la Mar, Miles Davis en Jimi Hendrix.

Het nieuwe seizoen van RTL Late Night is vanaf 25 augustus te zien op RTL 4.

Bron: RTL Boulevard

Bericht delen