dinsdag 16 januari 2018

Nieuwe directie Flare Media

Televisieproductiehuis Flare Media heeft een nieuw directieteam bestaande uit: William Hoes (voormalig hoofd formats bij de NCRV), Volkert Struycken (scripted/operations) en Frank Wisse (partner). Hoes volgt René Oosterman op die sinds 11 november channel manager van SBS 6 is.

Dit driemanschap moet het Flare Media in een volgende fase brengen. Naast de productie van onder andere programma’s als De Dokters en Recht van Nederland, zijn er veel nieuwe televisieformats in ontwikkeling. Ook heeft het bedrijf plannen om in de nabije toekomst een strategische investering te doen in een broadcaster, hierover wordt in een later stadium meer bekend gemaakt.

Vertrekkend CEO Eric van Stade, die directeur wordt van de fusieomroep AVROTROS: “Flare media is een jong en uiterst creatief televisieproductiehuis in een overspannen televisiemarkt. Met veel plezier heb ik mogen meewerken aan diverse televisieprogramma’s en verdere expansie. De ondernemingsgezindheid van alle adviseurs en medewerkers is kenmerkend voor Flare Media en zal tot verdere groei leiden.”

Bron: Flare Media/Broadcast Magazine

Bericht delen