dinsdag 16 januari 2018

Nieuw van Broadcast: HR Alert

De voor- en nadelen van tijdelijke contracten, veranderingen in de pensioenregeling, de werkkostenregeling; het zijn onderwerpen waar ondernemers in medialand vaak niet voldoende van af weten. Broadcast Magazine introduceert daarom HR Alert, een gids in de soms ondoordringbare arbeidsjungle.

HR Alert is een digitaal platform over human resource management (HRM). HR Alert wordt samengesteld in samenwerking met inhoudelijke experts en bevat ieder kwartaal – naast praktijkgerichte achtergrondartikelen – een special over één specifiek HR-onderwerp. De inhoud bestaat uit toegankelijke en praktische artikelen, instructiefilmpjes en how to verhalen, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je als ondernemer een probleem kunt aanpakken. Daarnaast houden we nauwgezet de HR-agenda bij, zodat je bijvoorbeeld tijdig weet dat er een wetswijziging aankomt en hoe je daar op kunt inspelen.

Het eerste nummer van HR Alert is gratis beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie. Of download HR Alert direct in de App Store van Apple of bij Google Play!

Bron: Broadcast Magazine

 

 

Bericht delen