Nieuw seizoen van Mijn vlakke land bij EO
donderdag 5 oktober 2023

Nieuw seizoen van Mijn vlakke land bij EO

Aan de vooravond van de Nationale Klimaatweek spreekt EO-presentator Kefah Allush met vijf bekende regiobewoners in vijf verschillende provincies van Nederland.

In het EO-programma Mijn vlakke land ontmoet hij trotse provincieburgers die op hun eigen unieke manier een connectie hebben met hun leefomgeving door zich in te zetten voor het land waarop ze wonen. Zo praat hij onder meer met Jacques d’Ancona, Sjaak Bral, Foppe de  Haan, Jochem van Gelder en Lenny Kuhr.

Ze proeven, voelen en zien hoe mooi Nederland is. In elke aflevering wordt een volkstuincomplex in de betreffende provincie bezocht, waarbij er samen met inspirerende gasten gekookt wordt met groenten van eigen bodem. “Het was voor mij als natuur liefhebbende amateur keuterboer geweldig. Ik heb me laten inspireren door bijzonder leuke mensen die mijn liefde delen voor de grond waarop we leven”, aldus Kefah Allush.

Mijn vlakke land is maandag 23 oktober tot en met donderdag 26 oktober te zien bij de EO om 18.30 uur en vrijdag 27 oktober om 19.40 uur op NPO 2.

Bron: EO/BM

Bericht delen