Nieuw seizoen Undercover in Nederland begint zondag
zondag 25 juli 2021

Nieuw seizoen Undercover in Nederland begint zondag

Vanaf zondag 25 juli is Alberto Stegeman terug op SBS6 met een nieuw seizoen van Undercover in Nederland. De misdaadverslaggever ontmaskert samen met zijn team opnieuw allerlei duistere zaken.

Net als in de voorgaande seizoenen maken Alberto Stegeman en zijn team weer gebruik van de verborgen camera, die al jaren het perfecte wapen blijkt te zijn tegen de vele strafbare feiten die dagelijks in Nederland worden gepleegd. Vaak gaan deze criminele daden onopgemerkt voorbij, maar Undercover in Nederland brengt ze voor het voetlicht.

Renée krijgt nog 240.000 euro
In de aflevering van zondag gaat het onder meer over Renée. Zij heeft nog 240.000 euro tegoed van een aannemer. Stegeman: “Dat verhaal draait om een bouw die is mislukt. En dat gebeurt vaker: praatjesmakers die grote orders aannemen, maar vervolgens niet leveren. Het geld blijkt vervolgens foetsie. En van een kale kip kun je niet plukken.”

Dus staan gedupeerden, ook na het winnen van een rechtszaak, letterlijk met lege handen. “Terwijl deze man nog ‘gewoon’ met een bedrijf actief is. Je kunt zelfs een dag nadat de activiteiten van je ene bedrijf zijn beëindigd een nieuw bedrijf beginnen. En eventueel dezelfde truc uithalen”, aldus Stegeman.

Het nieuwe seizoen van Undercover in Nederland is vanaf zondag 25 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Het seizoen telt zes afleveringen. Alleen de eerste draait om wanbetalers. In de andere vijf afleveringen is Stegeman onder meer een internationale bende op het spoor, stuit hij op schimmige praktijken in de kunsthandel en vat hij een oplichter in de kraag. Undercover in Nederland wordt geproduceerd door Noordkaap TV Producties.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen