dinsdag 20 februari 2018

Nieuw seizoen Spuiten en Slikken live

Dit seizoen komt Spuiten en Slikken van BNNVARA live vanuit een eigen bar. Presentatrice Gwen van Poorten ontvangt spraakmakende gasten en verschillende deskundigen om de kijker te voorzien van de laatste nieuwtjes, do’s & don’ts op het gebied van seks en drugs.

Omdat het live is, kan de kijker bepalen waar het in de studio over gaat. De sociale kanalen van Spuiten en Slikken staan tijdens de uitzending wagenwijd open voor persoonlijke vragen over drugsgebruik en seksuele voorkeuren of ongemakken. Alles wat men altijd al wilde weten maar nooit durfde te vragen kan de kijker op dinsdagavond live in de groep gooien.

Spuiten en Slikken is vanaf 30 januari elke dinsdag Live om 22.10 uur te zien op NPO 3. En natuurlijk 24/7 beschikbaar op Facebook, Instagram en YouTube.
 
Gwen van Poorten: “Onze achterban mag flink van zich laten horen tijdens de live-uitzending. De nieuwe setting in combinatie met interactie op social media vind ik heel tof. We gaan televisie maken samen met onze kijkers. Hoe vet is dat?! Ooit begon ik achter de bar bij S&S en nu zit ik zelf achter de desk om met interessante gasten te praten en dat samen met een topteam van Jurre, Emma en Sahil.”

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen