Nieuw seizoen Oogappels bij BNNVARA
dinsdag 23 augustus 2022

Nieuw seizoen Oogappels bij BNNVARA

Het vierde seizoen van de BNNVARA-dramaserie Oogappels komt eraan. In de serie volgen we wederom vier compleet verschillende gezinnen, die worstelen met de opvoeding van hun pubers, van wie een aantal alweer richting postpuberteit gaat.

In het vierde seizoen draait het om accepteren, loslaten en volwassen keuzes maken. Maar wat als dat de nodige strijd oplevert en oud zeer naar boven komt? Kun je dan nog op familie terugvallen? Oogappels is vanaf woensdag 7 september wekelijks om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 1 te zien.

Oogappels wordt geschreven door Roos Ouwehand en Lex Passchier en geregisseerd door Will Koopman, bekend van Gooische Vrouwen en Divorce.

Aflevering 1
Fabie is in alle staten, nu Mees ineens is verdwenen. Ze vertrekt in allerijl naar Noorwegen en Pip gaat bij Johan en Ella logeren. Merel wordt beschaamd wakker na haar uit de hand gelopen nacht met de buurman. Nina verhuist weer terug naar haar moeder, tot groot verdriet van Tim en Dina. Carola en Marcel maken serieuze plannen voor hun nieuwe strandtent. Erik gaat uit eten met Hannah van de boekwinkel, Chris slaapt slecht en Dina kan een carrièrestap maken.

Podcast Echte Oogappels
Naast de tv-serie is er ook de podcast Echte Oogappels. In de podcast spreekt presentator Margreet Reijntjes met experts over puberleed en ouderstress. Vanaf 7 september kun je elke week een nieuwe aflevering van Echte Oogappels beluisteren via je favoriete podcast-app.

Oogappels is een coproductie van BNNVARA en ITV Studios Netherlands.

Bron: BNNVARA/BM
Foto: Mark de Blok/BNNVARA

Bericht delen