Nieuw seizoen MINDF*CK met Victor Mids bij AVROTROS
donderdag 29 februari 2024

Nieuw seizoen MINDF*CK met Victor Mids bij AVROTROS

Illusionist Victor Mids komt terug met de meest onverklaarbare illusies en wetenschappelijke experimenten in een nieuw seizoen van MINDF*CK.

Bekende en onbekende Nederlanders vallen weer van de ene verbazing in de andere en ook thuis kan de hele familie meedoen met fascinerende en interactieve illusies. In dit nieuwe seizoen zijn onder anderen Youp van ‘t Hek, StukTV, Davina Michelle, Fred van Leer, Paulien Cornelisse en Jandino Asporaat te zien.

Voor Youp van ‘t Hek heeft Victor een unieke verrassing, door de cabaretier op magische wijze met zijn geliefde konijn Flappie te herenigen. Met de mannen van StukTV voert Victor een spannend experiment uit, waarbij hun leven op het spel staat zonder dat ze dat doorhebben. Fred van Leer gilt het uit als hij ziet wat er met een door hem uitgezochte outfit gebeurt en Jandino Asporaat solliciteert als Judeska voor een bijbaantje als goochelassistent van Victor.

Natuurlijk gaat Victor ook de straat op om voorbijgangers te verbluffen. Zo probeert hij met slimme marketingtrucs flesjes gebakken lucht te verkopen, lukt het hem om tijdelijk iemands geheugen te wissen en legt hij uit hoe je met een slimme truc 10 euro winst kunt maken in elk café.

Victor: “Ik denk dat dit het beste seizoen is wat we tot nu toe hebben gemaakt. Het is doorspekt met interactieve illusies zodat iedereen thuis mee kan doen en de reacties van zowel de mensen op straat als de BN’ers waren af en toe echt buitenaards. Ik kan niet wachten om Nederland de komende maanden op zaterdagavond weer onder te dompelen in mijn magische wereld!”

MINDF*CK is vanaf 16 maart elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen