Nieuw seizoen Hart in Aktie op SBS6
woensdag 6 januari 2021

Nieuw seizoen Hart in Aktie op SBS6

Vanaf woensdag 6 januari is Hart in Aktie weer terug op SBS6. Wendy van Dijk steekt opnieuw de handen uit de mouwen in dit speciale seizoen, dat deels in het teken staat van het coronavirus. Ze zet mensen die het verdienen eens flink in het zonnetje.

Op betrokken en bevlogen wijze regelt Van Dijk bijzondere verrassingen voor bijzondere mensen. Normaal gesproken zijn zij het namelijk die de handen uit de mouwen steken om anderen te helpen, zonder dat ze daar iets voor terug verlangen. Sommigen hebben juist een hoge gunfactor door een aangrijpend, maar herkenbaar verhaal.

Hart in Aktie

Hoewel Van Dijk de verborgen camera in veel van haar programma’s (zoals Wie het laatst lacht) juist gebruikt voor komische doeleinden, wordt deze in Hart in Aktie op een andere manier gebruikt. Mensen worden verrast zonder te weten wat hen overkomt en door de verborgen camera krijgen we de pure emotie en reactie van hen te zien.

Het nieuwe seizoen van Hart in Aktie is vanaf woensdag 6 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Hart in Aktie wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: Moon Jansen/Talpa

Bericht delen