dinsdag 16 januari 2018

Slechtste Chauffeur van Nederland weer bij RTL 5

John Williams komt terug met een nieuw seizoen van De Slechtste Chauffeur van Nederland bij RTL 5, geproduceerd door Skyhigh TV. Vanaf maandag 2 november ontvangt hij opnieuw zeven automobilisten die een ramp in het verkeer zijn.

Williams laat ze pas gaan als hij zeker weet dat het gevaar is geweken en ze hun auto én zichzelf onder controle hebben.

De zeven chauffeurs hebben ooit hun rijbewijs gehaald, sommigen zelfs in één keer, maar het is een raadsel hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen. Ze durven niet te rijden op de snelweg of in parkeergarages, zijn roekeloos en asociaal, raken overprikkeld in het verkeer of zijn onderweg met alles bezig behalve met autorijden. De bestuurders moeten hun rijbewijs inleveren bij Williams en samen met hun bijrijders laten zien wat ze waard zijn in de bootcamp.

Net als in het vorige seizoen worden de deelnemers bijgestaan door autocoureur Tom Coronel en psycholoog Barbara Nanninga. Zij doen er alles aan om de chauffeurs te helpen hun rijgedrag daadwerkelijk te veranderen. Wanneer zij voldoende vertrouwen in een bestuurder hebben, krijgt diegene zijn of haar rijbewijs terug. De deelnemer die aan het eind van de serie de minste vooruitgang heeft geboekt, wordt uitgeroepen tot De Slechtste Chauffeur van Nederland 2015 en krijgt opnieuw rijles.

De Slechtste Chauffeur van Nederland is vanaf maandag 2 november te zien bij RTL 5 vanaf 20.30 uur.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen