Nieuw seizoen De Geknipte Gast met Özcan Akyol
donderdag 26 augustus 2021

Nieuw seizoen De Geknipte Gast met Özcan Akyol

In alweer het vierde seizoen van De Geknipte Gast komen verschillende bekende Nederlanders langs in de kapperstoel bij Özcan Akyol, ook wel bekend als Eus. Hij praat met zijn gasten over het leven, hun carrière en alles wat daarbij komt kijken.

Naast Danny Vera, Griet Op de Beeck, Geert Mak en rapper Boef komen ook Walid Benmbarek, Frans Bauer, Edwin Evers en Amber Kortzorg op bezoek bij Eus. Om geen enkel risico te nemen wat betreft corona, laat Eus ook dit seizoen de kappersschaar in de la liggen. De Geknipte Gast is vanaf 8 september wekelijks om 21.10 uur te zien bij BNNVARA op NPO 2.

Eus: “We hebben ook dit seizoen weer een aantal memorabele gesprekken gevoerd. De intimiteit en het decor van dit programma zijn onvergelijkbaar met wat dan ook. Er ontstaat bijna tijdens elk gesprek iets magisch in de barbierswinkel. Ik ben erg blij dat we nog een reeks maken. Sommige interviews worden kleine monumentjes.”

Als eerste ontvangt Eus Danny Vera. De Zeeuwse zanger praat over de paniekvallen die hij soms ervaart en de lange weg die hij moest afleggen voor hij het grote succes behaalde. De tweede aflevering zit Griet Op de Beeck in de stoel, acteur Walid Benmbarek is te zien in aflevering drie.

Bron: BNNVARA/BM
Foto: Nozem Films/BM

Bericht delen