dinsdag 16 januari 2018

Nieuw seizoen Chantal Blijft Slapen

Chantal Janzen verruilt vanaf donderdag 29 oktober haar eigen bed weer voor een logeerbed. In het tweede seizoen van het RTL 4-programma Chantal Blijft Slapen kruipt Janzen de komende weken weer tussen de lakens met bekende personen.

Het zijn onder meer Johnny de Mol, Roy Donders, DJ Hardwell, Bridget Maasland, Beau van Erven Dorens, Simone Kleinsma, Timor Steffens, Kees Tol en Herman den Blijker.

Vanaf het moment dat Janzen met haar roze koffer voor de deur staat, draait zij een dag en een nacht volledig mee in het dagelijks leven, werk en huishouden van de BN’er. Zo voelt ze haar ex Johnny de Mol flink aan de tand, past ze alle huispakken bij Roy Donders en vliegt ze met DJ Hardwell naar Istanbul voor een optreden.

Wanneer ze bij Bridget Maasland blijft slapen trekt ze alles uit de kast om de aandacht van de SBS 6-bazen te trekken: ze breekt in op kantoor. Bij Beau van Erven Dorens blijkt ze ineens zijn vier kinderen te moeten verzorgen en door Kees Tol leert Janzen het ‘echte’ Volendam kennen. Bij elke gastheer of gastvrouw infiltreert ze in het privéleven en dat zorgt voor een persoonlijk portret van elke BN’er.

Chantal Blijft Slapen wordt geproduceerd door Talpa. Uitzending: vanaf donderdag 29 oktober om 20.30 uur bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen