Nieuw SBS6-programma helpt gezinnen uit financiële problemen
zaterdag 25 juli 2020

Nieuw SBS6-programma helpt gezinnen uit financiële problemen

Er zijn heel veel mensen financieel in de problemen geraakt door de lockdown die veroorzaakt werd door het coronavirus. SBS6 schiet een aantal van deze mensen te hulp in een nieuw programma, waarvan de titel nog niet bekend is.

“Mensen die in armoede leven zijn, zeker in deze crisistijd, ontzettend kwetsbaar”, vertelde presentatrice Anouk Smulders in Shownieuws. “En er komen dus alleen maar meer mensen bij. Vaak zitten ze buiten hun eigen schuld om in diepe problemen. Bijvoorbeeld door ziekte, werkloosheid of een ex die een financiële chaos heeft achtergelaten. De constante vraag hoe ze de eindjes aan elkaar te kunnen knopen zorgt voor veel stress en slapeloze nachten.”

Deze mensen kunnen een steuntje in de rug dus heel goed gebruiken. In het nieuwe programma van SBS6 worden deze gezinnen geholpen. “Vermogende gezinnen gaan hen op een praktische, positieve en vooral structurele manier helpen om hun leven weer op de rit te krijgen. Dus echt hulp voor op de lange termijn! Geen stress en zorgen in de toekomst. Er wordt hen een handvat aangereikt”, aldus Anouk Smulders.

Opgeven kan via www.sbs6.nl/hulp.

Bron: Shownieuws/BM

Bericht delen