dinsdag 16 januari 2018

Nieuw programma voor Ali B in TV Lab

Ali B komt tijdens de week van TV Lab op Nederland 3 met een nieuw programma: Ali B en de 40 Wensen. In dit TROS-programma worden levenslang gekoesterde wensen van (hoog)bejaarden vervuld.

Om hun laatste, schijnbaar onbereikbare levenswens uit te laten komen, wordt Ali geholpen door probleemjongeren die volgens hem een tweede kans verdienen. Zij krijgen de kans alle vooroordelen van zich af te schudden door de senioren een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Ali B: “Het maken van dit programma is een lang gekoesterde wens van me. Het valt me op dat de Nederlandse oudere zichzelf vaak wegcijfert en de samenleving lijkt dat wel best te vinden. Terwijl juist mensen die een leven hard gewerkt hebben, het verdienen om een verrassende of ontroerende levenswens in vervulling te laten gaan. Voordat het te laat is. Om dat te realiseren koppel ik hen aan kansarme jongeren, die het idee hadden nergens voor te deugen en dit programma aangrijpen om het tegendeel te bewijzen. Lukt het ze om hun eigen tegenslagen te overwinnen en de laatste levenswensen in vervulling te laten gaan? ”

Tijdens TV Lab – van 12 tot en met 16 augustus dagelijks op Nederland 3 – bepaalt de kijker welk nieuw programma-idee een plek op televisie verdient. Ali B en de 40 Wensen wordt uitgezonden op vrijdag 16 augustus.

Bron: TROS

Bericht delen