Nieuw logo voor Net5
donderdag 26 september 2019

Nieuw logo voor Net5

Het duo Linda de Mol en Jildou van der Bijl vormt sinds 1 juli het team van creatieve directeuren van de zender Net5. Woensdag werd het nieuwe logo gelanceerd, dat sterk lijkt op het logo van LINDA.

CapeRock heeft in opdracht van Talpa Network de nieuwe identiteit voor Net5 ontwikkeld. Talpa meldt daarover het volgende: ‘In het huidige competitieve medialandschap is het belangrijker dan ooit om op alle media-kanalen zichtbaar te zijn, een consistent merkbeeld te creëren en een sterke koppeling met de programmering te hebben.’

In nauwe samenwerking met creatief directeur Jildou van der Bijl en zendermanager Annelies Sitvast heeft CapeRock het ontwerpproces doorlopen. Het eindresultaat is volgens hen een eigentijds merk met een speelse en zelfverzekerde uitstraling, gericht op vrouwen.

net5powered500

Annelies Sitvast, zendermanager bij Net5, zegt: “Een nieuwe vormgeving is voor een zender en merk altijd een bijzonder moment. Samen met CapeRock hebben we de visuele identiteiten van twee sterke merken weten samen te brengen in een frisse, eigentijdse vormgeving, die binnen het huidige medialandschap een uniek karakter heeft. Een mooie stap in de nieuwe samenwerking tussen Net5 en LINDA.”

Bron: CapeRock/BM

Bericht delen