dinsdag 16 januari 2018

Nieuw jeugdprogramma AVROTROS: Jill

Op dinsdag 11 november start het nieuwe AVROTROS-jeugdprogramma Jill. Hierin geeft de creatieve Jill (22) originele ideeën en tips om te tekenen, knutselen of te koken. Maar ook mode en beauty komen aan bod.

Jill daagt kinderen uit om creatief te zijn en hun fantasie te gebruiken. Ze neemt hen mee in haar wereld en laat zien dat je met minimale middelen zelf iets kan maken. Een mooi gebouw, een feestdag, het seizoen: Jill laat zien dat alles in je leven kan een inspiratie zijn. Zo krijgt de jonge kijker de kans om de meest heerlijke recepten en creatieve knutsels te maken dankzij de tips van Jill.

Op de website www.zapp.nl/jill worden alle handelingen nogmaals stapsgewijs uitgelegd. Ook is er op de website de mogelijkheid om inzendingen van anderen te bekijken en te delen met alle andere Jill-kijkers. Zo kun je niet alleen aan anderen laten zien hoe gaaf jouw creatie is, maar zie je ook hoe anderen hun eigen draai hebben gegeven aan de Jill recepten en knutsels. Jill is vanaf 11 november te zien bij Zapp op NPO 3.

Bron: AVROT ROS/Broadcast Magazine

 

Bericht delen