dinsdag 16 januari 2018

Nieuw Facilitair Plein op AVM

De drie grote facilitaire bedrijven DutchView, Facility House en United staan dit jaar voor het eerst gezamenlijk op de AVManifestatie (15 en 16 mei, Media Park Hilversum). Onder een zogeheten ronde ‘Perfect Sky’ hebben de bedrijven elk een eigen, met lounge sets ingerichte hoek, maar worden cateringvoorzieningen gedeeld.

Ook zal op woensdagmiddag een gezamenlijke Facilitaire BBQ worden georganiseerd. Op het Facilitaire Plein zal vrijwel geen techniek worden gedemonstreerd door de bedrijven, het dient vooral als ontmoetings- en netwerkplek.

Emiel Gobes van DutchView legt uit: “Vorig jaar stonden we z’n drieën tegenover elkaar, met ieder een eigen stand en eigen catering, maar wel dezelfde klanten en relaties. We zeiden toen al gekscherend tegen elkaar dat we beter gezamenlijk iets konden doen.” Rob Rademakers van United vult aan: “We besparen op deze manier veel kosten en dat is in deze tijd ook gewoon hard nodig. Ook de facilitaire sector wordt door de bezuinigingen geraakt en de tarieven staan nog steeds onder een grote druk.” Jan de Pijper van Facility House is eveneens blij met deze opzet. “Het is op zich niet nieuw, in het verleden werden door diverse facilitaire bedrijven al gezamenlijk seizoensopeningen of Hollandse Avonden tijdens beurzen georganiseerd. En voor onze klanten en relaties is dit ook prettig, zij hoeven niet meer te kiezen naar welke borrel ze gaan.”

Het Facilitaire Plein van DutchView, Facility House en United is vrij toegankelijk voor alle bezoekers van de AVM. De Facilitaire BBQ op woensdag 15 mei is uitsluitend toegankelijk voor genodigden. Door de komst van het Facilitaire Plein, op de buitenplaats van de beurs, zal de hoofdingang van de AVM worden verplaatst naar Studio 22, direct na de registratiebalie.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen