Nieuw creatief team voor SimpelZodiak
donderdag 12 mei 2022

Nieuw creatief team voor SimpelZodiak

Contentproducent SimpelZodiak – bekend van Expeditie Robinson, Temptation Island, Hunted, MasterChef, Ik Vertrek en de crime programma’s van Kees van der Spek – introduceert per maandag 16 mei een nieuw creatief team.

Annabelle Aaftink is aangetrokken als Hoofd Ontwikkeling en wordt overall verantwoordelijk voor het creatieve team. Ze gaat daarbij intensief samenwerken met Stijn Ouwehand, die zich in zijn nieuwe rol van Creative Director (voorheen Senior Creative) nog nadrukkelijker gaat bezighouden met de creatief inhoudelijke aansturing van SimpelZodiak’s programma-ontwikkeling.

Henk Vernout (Vormgever & Ontwikkelaar) en Ontwikkelaar Jamy Lee Roy, die zich ook bezig gaat houden met casting, maken het team compleet samen met Senior Creative Vincent Sewalt, die hier al onderdeel van was.

Justine Huffmeijer, Managing Director SimpelZodiak: “Het maakt me trots dat Annabelle, Henk en Jamy Lee ervoor hebben gekozen om zich aan te sluiten bij SimpelZodiak. Het zijn creatieve talenten die ik graag aan ons bind, omdat ze een ongelofelijke drive en passie hebben voor het vak. Datzelfde geldt voor Stijn, één van de beste creatievelingen in onze business met een groot aantal succesvolle shows achter zijn naam. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met dit dreamteam te werken aan nieuwe (internationale) successen voor al onze klanten en kijkers.”

Justine vervolgt: “Ondanks dat ik kort met haar heb samengewerkt wil ik ook via deze weg ons voormalig Hoofd Programma Ontwikkeling Linde Broers bedanken voor al haar creatieve werk en bovenal voor de fijne collega die zij 14 jaar lang is geweest voor velen binnen ons bedrijf.”

Annabelle Aaftink heeft de afgelopen zeven jaar bij Tuvalu Media gewerkt – net als Henk Vernout – waar zij nauw betrokken is geweest bij de totstandkoming en ontwikkeling van vele titels voor zowel streamers, commerciële omroepen als de publieke omroep. Onder meer Kamp van Koningsbrugge, de Videoland-serie H3L, Enkeltje Verweggistan en Het Verhaal van Nederland.

Stijn Ouwehand die inmiddels zeven jaar als creatief is verbonden aan SimpelZodiak, stond aan de wieg van programma’s als Hunted Into The Wild, Ik Vertrek: Even Weg, De perfecte Verbouwing en Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt. Vincent Sewalt begon zijn carrière bij Talpa Content en Jamy Lee Roy werkte als woordvoerder bij de Politie en vervolgens als Externe Communicatieadviseur bij de Nationale Postcode Loterij.

Bron: SimpelZodiak/BM

Bericht delen