dinsdag 16 januari 2018

Nieuw: Broadcast Business Event

Op 27 juni 2012 vindt het Broadcast Business Event plaats in de foyer van Studio 21. Dit nieuwe congres is een combinatie van het ‘Nationaal Omroepcongres’ en het congres ‘Het Nieuwe TV Kijken’. Door de combinatie van deze twee events tot 1 overkoepelend event én de co-locatie op de AVM 2012, de grootste en belangrijkste Broadcast beurs in Nederland ontstaat een optimale synergie en krachtenbundeling.

Tijdens het event staat ‘Connecting Content’ centraal. Diverse topnamen uit zowel de traditionele omroep als de nieuwe media en ICT sector maken hun nieuwe strategieën bekend. Sprekers zijn o.a. Eirik Solheim (NRK, Publieke Omroep Noorwegen), Michel Dupont (MTV), Edwin Valent (SBS), Jan de Jong (NOS), Peter Adrichem (Endemol) en Jelle-Jan Bruinsma (YouTube). Belangrijke ingrediënten zijn: veel actualiteit, hoog informatiegehalte en uitgebreide netwerkmogelijkheden.

Er zijn slechts 250 toegangskaarten beschikbaar voor dit event. Voor meer informatie en het programma zie: www.broadcastbusinessevent.nl.

Bron: Broadcast Press

Bericht delen