Nieuw bij MAX: In Levenden Lijve met Derek de Lint
maandag 7 februari 2022

Nieuw bij MAX: In Levenden Lijve met Derek de Lint

MAX komt met het nieuwe programma In Levenden Lijve. Hierin worden grote namen uit de geschiedenis tot leven gebracht. Mensen die iedereen kent en die zo’n grote impact hebben gemaakt, dat zelfs honderden jaren later hun naam nog steeds gemeengoed is.

Cleopatra, Jeanne d’Arc, Marco Polo, Sint-Nicolaas, Shakespeare en Maria, we kennen hen allemaal, maar is dat wel echt zo? Derek de Lint presenteert In Levenden Lijve vanaf vrijdag 11 februari om 22.15 uur bij MAX op NPO 2.

Presentator Derek de Lint reist stad en land af, ontmoet wetenschappers, onderzoekers en locals om alles te weten te komen over deze bijzondere mensen. Om deze beroemdheden echt te leren kennen, reist hij af naar de plekken waar ze hebben geleefd. Hij treedt in hun voetsporen en kruipt in hun huid om zo dicht mogelijk bij ze te komen.

Historicus Saskia Noot helpt Derek bij zijn zoektocht, zij zoekt overal in Nederland naar belangrijke aanwijzingen en verrassende uitkomsten. Aan Mao Lin Liao, ‘s werelds beste 3d-designer, de extreme uitdaging om al deze informatie om te zetten tot een daadwerkelijk persoon die we in een spannende onthulling eindelijk mogen ontmoeten.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen