dinsdag 16 januari 2018

Nieuw Benelux Management team VIMN

Viacom International Media Networls (VIMN) heeft vrijdag haar nieuwe Benelux management team bekend gemaakt. Judith Peters is benoemd tot VP Marketing & Product. In deze functie is zij verantwoordelijk voor alle lokale marketing van de merken Comedy Central, MTV en Nickelodeon en gaat zij met haar team nieuwe lokale producten en initiatieven ontplooien om het merkportfolio te laten groeien.

Eerder was al bekend gemaakt Maurice Hols is benoemd tot General Manager van de Benelux organisatie van het internationale media bedrijf.

Het Management team van Viacom International Media Networks zal naast Maurice Hols en Judith Peters verder bestaan uit Jeroen van Ingen (VP Finance & Operations), Rogier van de Paverd (VP Ad Sales), Piero Cavaliere (Director Content Distribution & Strategy), Pamela Biervliet (Director Human Resources), Fleur Falke (Director Business & Legal Affairs) en Jaco Peeringa (Director Communications).

Maurice Hols: “Met Judith Peters en dit nieuwe team zullen wij de locale relevantie van de merken de komende jaren waarborgen en vergroten. Wij bereiken met onze zenders en platvormen bijna alle kinderen, jongeren en jongvolwassenen in de Benelux. Een bijzondere positie in het huidige media landschap. Met de kennis en ervaring van dit team weet ik zeker dat het ons gaat lukken om deze positie verder uit te breiden.”

Bron: Viacom International Media Networls/Broadcast Magazine

 

Bericht delen