Nicol Kremers wil uit Massa is Kassa geknipt worden
dinsdag 27 juni 2023

Nicol Kremers wil uit Massa is Kassa geknipt worden

Nicol Kremers, de ex-partner van realityster Peter Gillis, eist dat afleveringen van Massa is Kassa waarin zij is te zien offline gehaald worden en niet meer worden uitgezonden. Talpa en producent Concept Street hebben aan Nu.nl laten weten ‘serieus’ naar de eis van Nicol Kremers te kijken.

In de brief die Talpa en Concept Street ontvingen van Kremers advocaten staat onder meer dat Kremers door de beelden ‘voortdurend en stelselmatig’ wordt herinnerd aan ‘gewelddadige gebeurtenissen uit het verleden’. Ook is er volgens haar advocaten sprake van victimblaming wanneer in het programma over Kremers wordt gesproken.

Tijdens hun relatie zou Kremers door de vakantieparkhouder zijn mishandeld. Kremers heeft de makers naar eigen zeggen geen toestemming gegeven om de beelden waarin zij te zien is te blijven gebruiken.

Talpa reageert op Kremers brief als volgt: ‘Wij hebben kennisgenomen van de sommatie aan producent Concept Street en we zullen hier samen met hen serieus naar kijken. Daar willen we het voor nu graag bij laten.’

Als Talpa alle beelden van haar en Gillis niet binnen twee werkdagen uit de afleveringen haalt, overweegt Kremers naar de rechter te stappen. Ze wil dan via de rechter een verbod op uitzending van de beelden afdwingen en immateriële schade verhalen op Talpa en de producent.

Kremers deed onlangs aangifte van mishandeling, bedreiging, stalking en een verkrachting. Eind augustus dient er een zaak over de vermeende mishandeling.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen