woensdag 17 januari 2018

Nick Schilder presenteert Keep it cool bij SBS6

In het nieuwe Keep it cool strijden BN’ers tegen hun eigen hartslag. Nick Schilder presenteert dit SBS6-programma, waarin elke aflevering een bekende artiest, sporter of presentator een aantal lastige vragen en zenuwslopende behendigheidsopdrachten krijgt.

Hij of zij speelt daarbij niet tegen een concurrent, de voornaamste tegenstander is de eigen hartslag. Want hoe cooler men blijft, hoe meer er te winnen valt. Keep it cool is vanaf dinsdag 24 oktober wekelijks te zien bij SBS6 om 21.30 uur.

Nick Schilder: “Na de laatste jaren deel te hebben genomen aan een aantal mooie tv-projecten, is een programma presenteren compleet nieuw voor mij. Dit en de zenuwslopende opzet van Keep it cool maken dit voor mij een spannend avontuur.”

Keep it cool is een gameshow waarin elke week een BN’er het spel speelt. Zij staan er niet alleen voor, ze mogen twee vrienden meenemen. Dit kunnen collega-beroemdheden zijn maar ook de buurman of kapster, omdat diegene bijvoorbeeld zo goed op de hoogte is van het laatste shownieuws.

De sidekicks spelen samen met de BN’er en moeten er bovendien voor zorgen dat hij of zij het hoofd koel weet te houden tijdens de vaak zeer lastige opdrachten. Elke overgebleven hartslag is namelijk geld waard. En hoe meer hartslagen er overblijven, hoe meer er te winnen valt voor een goed doel van De VriendenLoterij. 

Keep it cool wordt geproduceerd door Talpa.

Bron: SBS Broadcasting/BM

Bericht delen