dinsdag 16 januari 2018

Nick & Simon in nieuwe muziekshow van Talpa

Op de website Publiekgezocht.nl is gemeld dat begin december opnamen worden gemaakt in Studio Baarn met Nick en Simon. “In deze muzikale spelshow strijden onze twee vaste teamcaptains Nick Schilder en Simon Keizer voor de verandering niet met, maar tegen elkaar. Iedere aflevering worden zij gesteund door bekende artiesten uit de Nederlandse muziekindustrie.”

“De zangkwaliteiten en muziekkennis van onze teams worden voortdurend getest in verschillende zangwedstrijden en spellen. Als publiek zing, dans en feest je mee met onze teams en uiteindelijk bepaal jij welk team de winnaar wordt van dit feestje. Wil jij samen met je vrienden en vriendinnen deel uitmaken van deze leuke avond en ben je daarnaast tussen de 18 en 40 jaar? Geef je dan nu op om een opname bij te wonen van dit nieuwe programma met Nick en Simon”, aldus de site Publiekgezocht.nl.

Aan welke omroep producent Talpa het nieuwe programma heeft verkocht blijft nog onduidelijk. Gezien de band die beide Volendamse zangers hebben met de TROS, lijkt het aannemelijk dat het binnenkort te zien is bij de publieke omroep.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen