Net5 zendt dinsdag het Oprah-interview met Meghan en Harry uit
dinsdag 9 maart 2021

Net5 zendt dinsdag het Oprah-interview met Meghan en Harry uit

Dinsdag 9 maart is het Oprah-interview met Meghan en Harry te zien bij Net5, waarin Oprah Winfrey een openhartig gesprek heeft met Prins Harry en Meghan, de hertog en hertogin van Sussex. Oprah-interview met Meghan en Harry is op 9 maart om 20.30 uur te zien op Net5 en duurt maar liefst twee uur.

Winfrey spreekt met Meghan, de hertogin van Sussex, in een uitgebreid interview over verschillende onderwerpen, waaronder haar leven als royal, haar huwelijk, het moederschap, haar werk voor goede doelen en hoe ze omgaat met de intense publieke druk. Later worden de twee vergezeld door Prins Harry die vertelt over hun verhuizing naar de Verenigde Staten en over hun hoop en dromen voor de toekomst van het groeiende gezin.

In het Oprah-interview komen Meghan en Harry terug op hun breuk met de koninklijke familie en hun afkeer van de roddelpers. De twee kijken ook vooruit. Ze willen veel tijd en energie steken in hun nieuwe liefdadigheidsfonds, de Archewell Foundation, waar ze de nadruk leggen op medeleven en vriendelijkheid.

Onder die vlag gaan ze ook films en podcasts maken, nadat ze daarover deals ter waarde van tientallen miljoenen dollars hebben gesloten met Netflix en Spotify. “We willen stemmen laten horen die anders verstommen en de verhalen van mensen horen”, zegt Meghan daarover. Harry: “We willen een gemeenschap maken waarin je je verhaal kwijt kunt, waardoor er een veilige ruimte ontstaat waarin anderen ook hun kwetsbaarheden kunnen delen.”

Oprah-interview met Meghan en Harry is geproduceerd door Harpo Productions en wordt internationaal gedistributeerd door ViacomCBS Global Distribution Group.

Bron: Talpa Network/NOS/BM
Foto: Joe Pugliese/Talpa

Bericht delen