Net5 staakt Grey’s Anatomy midden in seizoen
donderdag 19 april 2018

Net5 staakt Grey’s Anatomy midden in seizoen

Net5 heeft besloten om midden in het seizoen van Grey’s Anatomy te stoppen met de serie. Zomaar zonder enige vooraankondiging is de populaire medische dramaserie van de buis gehaald door de zender van Talpa TV.

Niet omdat ze bij ABC een pauze hebben ingelast. Maar omdat Net5 naast MasterChef Holland ook het nieuwe klusprogramma Je droom achterna – een Frans kasteel op het tijdslot van Grey’s Anatomy ging uitzenden.

Kijkers zijn woedend en dat is niet geheel onterecht daar de serie midden in het veertiende seizoen zit en er nog slechts vier afleveringen zijn in dit seizoen. De uitzending van Net5 loopt bijna gelijk aan die in Amerika. Kijkers vragen zich dan ook af of ze niet even vier weken hadden kunnen wachten.

Net5 reageerde wat merkwaardig door te melden op Facebook ‘dat mensen nu naar knappe mannen in schorten kunnen kijken’. Maar daar waren de kijkers het niet mee eens. Een zelfde lot staat ook de NCIS kijker te wachten, de misdaadserie gaat plaatsmaken voor MasterChef Holland en Samenwonen: de battle.

Inmiddels heeft Net5 bekendgemaakt dat de resterende afleveringen van Grey’s Anatomy vanaf dinsdag 1 mei worden uitgezonden.

Bron: MijnSerie.nl/BM

Net5

Bericht delen