Woensdag 17 januari 2018

NEP breidt uit op Media Park

NEP, het Amerikaanse mediatechnologiebedrijf dat in 2015 CMI overnam (moedermaatschappij van DutchView, Infostrada, Avi-drome en Team Eng), breidt haar huidige locatie op het Media Park in Hilversum uit met circa 550 m2.

NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken om grote broadcast events te produceren.

De uitbreiding vindt plaats in het Studiocentrum van het Media Park, waar NEP reeds kantoorruimte en studio’s gebruikt. NEP en Media Park zorgen gezamenlijk voor de upgrading van de kantoorruimte. Het huurcontract betreft nu in totaal ruim 30.000m2 kantoor- en bedrijfsruimte.

Nico Roest, COO bij NEP The Netherlands: “NEP The Netherlands is voortdurend in beweging. Door onze continue focus op innovatie en uitbreiding van ons producten- en dienstenportfolio groeit ons bedrijf snel. Ook de afgelopen maanden hebben wij weer broadcast IT-talenten aan ons gebonden en de groei op personeelsvlak zet de komende maanden door. Om onze nieuwe collega’s en afdelingen een comfortabele ruimte te bieden, hebben we samen met het Media Park Beheer twee nieuwe locaties gekozen om te ontwikkelen tot kantoren en IT-werkplaatsen. De locaties worden respectievelijk 1 april en 1 mei in gebruik genomen.”

Bron: NEP/Broadcast Magazine

Bericht delen