Nederlandse productie Faithfully Yours groot succes bij Netflix
woensdag 24 mei 2023

Nederlandse productie Faithfully Yours groot succes bij Netflix

De sensuele Nederlandse thriller Faithfully Yours, geregisseerd door André van Duren, staat deze week met 29.060.000 uur kijktijd op de 1e plek wereldwijd van best bekeken niet-Engelse films op Netflix.

Dit blijkt uit de officiële Top-10 cijfers die het platform gisteravond online heeft gepubliceerd. De speelfilm werd op 17 mei uitgebracht op Netflix en is in totaal in 11 talen gedubd.

In Faithfully Yours ontsnappen Bodil (Bracha van Doesburgh) en Isabel (Elise Schaap) af en toe aan hun drukke dagelijks leven door samen een weekend weg te gaan naar de Belgische kust. Tijdens deze weekenden zijn ze elkaars alibi om vreemd te gaan, puur voor de opwinding en ontlading.

Ze plannen elk detail zorgvuldig, zodat hun echtgenoten Milan (Nasrdin Dchar) en Luuk (Gijs Naber) er nooit achter zullen komen. Wanneer Isabel plotseling vermist wordt, wijzen alle aanwijzingen op een misdrijf. Terwijl de politie een onderzoek start en de echtgenoten naar België komen, raakt Bodil steeds dieper verstrikt in het web van leugens dat zij en Isabel zorgvuldig hebben geweven.

Het script van Faithfully Yours is geschreven door Paul Jan Nelissen (De Bende van Oss, Van God Los), Elisabeth Lodeizen (Hunter Street, Thuisfront) en André van Duren (De Helleveeg, De Bende van Oss). Faithfully Yours is geproduceerd door Rachel van Bommel (Alles op Tafel, Loft) van Millstreet Films.

Bron: Millstreet Films/BM

Bericht delen