dinsdag 16 januari 2018

Nederlandse première Spielberg-serie op TNT

Het nieuwe digitale kanaal TNT start donderdag in Nederland. In het openingsweekend komt de zender met de Nederlandse première van Falling Skies, de nieuwe serie van producent Steven Spielberg.

In deze scifi-serie neemt hoofdrolspeler Noah Wyle (ER) het op tegen mysterieuze buitenaardse bezetters. De serie werd genomineerd voor een Emmy Award en geprezen om zijn voortreffelijke special effects.

In België is TNT Benelux sinds april 2012 te zien, waar de zender werd gelanceerd met een veelbesproken campagnestunt Dramatic Surprise on a Quiet Square (waarvan het filmpje meer dan 42 miljoen keer bekeken is). TNT wordt in Nederland doorgegeven in het pluspakket van van KPN Interactieve TV (kanaal 302) en van Glashart Media (kanaal 326).

Met als slogan ‘We Know Drama’ is TNT een reclamevrij kanaal waar topfilms en nieuwe tv-series en nieuwe seizoenen van bestaande (vaak Amerikaanse) tv-series in Nederland te zien zijn. Naast Falling Skies, zullen ook andere grote series voor het eerst in Nederland te zien zijn, onder meer: Shameless, Web Therapy, Southland, Memphis Beat en Adult Swim.

Bron: TNT/Broadcast Magazine

Bericht delen