dinsdag 20 februari 2018

Nederlandse mediapartijen lanceren ­­Buy-media.nl

Donderdag maken de Nederlandse mediapartijen BrandDeli, FD Mediagroep, NDC Mediagroep, de Persgroep Nederland, Talpa Networks, Telegraaf Media Groep, RTL Nederland en Ster bekend dat zij gezamenlijk partner worden van het nieuwe portal Buy-media.nl.

Binnen dit online platform zijn al hun digitale advertentieproducten beschikbaar voor media-inkopers.

Het platform start eind maart 2018 en biedt meer kwaliteit, standaardisatie en gemak voor media-inkopers op de digitale advertentiemarkt. Het productaanbod bestaat uit onder andere display- en videoproducten en ondersteunt zowel directe als programmatic media-inkoop.

Deelname aan Buy-media.nl is voor media-inkopers kosteloos. Zij kunnen vrij gebruik maken van het platform en hun systemen er direct technisch mee integreren.

Frank Volmer, Algemeen Directeur Ster: “Deelname van Ster aan Buy-media.nl past in onze initiatieven om het inkopen van media eenvoudiger te maken zodat de aandacht kan gaan naar optimalisatie van die media. Het platform wordt gedragen door media die zich conformeren aan kwaliteitsstandaarden. Dit zal de markt verder vooruit helpen.”

Bron: INCT/BM

Bericht delen