dinsdag 16 januari 2018

Nationale Sekstest op RTL 5

Yolanthe Sneijder Cabau en Rick Brandsteder presenteren 13 januari De Nationale Sekstest 2016 op RTL 5. Samen met seksexpert Goedele Liekens testen zij de seksuele kennis van Nederland. Tevens nemen ze allerlei sterke verhalen onder de loep: klopt het bijvoorbeeld dat mannen elke 7 seconden aan seks denken?

In de studio maken acht BN’ers en vijf publieksvakken (de sekswerkers, de bachelors, de bachelorettes, de senioren en de homoseksuelen) de sekstest en zullen zich helemaal bloot moeten geven. Aan de hand van vragen, filmpjes en studio-acts wordt hun sekskennis gepeild. Wie heeft dringend seksuele voorlichting nodig en wie wordt de seksexpert van 2016?

Ook de kijker thuis kan meedoen met de sekstest via de RTL XL app. De app is beschikbaar op alle iOS en Android smartphones en tablets. De Nationale Sekstest 2016 wordt geproduceerd door Warner Bros.

RTL zal binnenkort ook de De Nationale IQ Test, sinds 2001 te zien bij de publieke omroep BNN, uitzenden. Ook komt RTL met De Nationale Gezondheidstest.

Bron: De Telegraaf/RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen