Nathan Rutjes nieuwe aanwinst voor Zappsport
woensdag 17 januari 2024

Nathan Rutjes nieuwe aanwinst voor Zappsport

Het team van Zappsport krijgt versterking. Voormalig profvoetballer Nathan Rutjes is vanaf aanstaande zaterdag voor het eerst te zien in Zappsport The Battle. Het Zappsport presentatieteam bestaat nu uit Ron Boszhard, Britt Dekker, Nathan Rutjes, Marije Zuurveld en Nienke van Dijk.

Ron focust zich vanaf nu op de Zappsport Kantine. Britt, Marije en Nienke zijn door de jaren heen gevestigde Zappsport gezichten geworden en presenteren samen met Nathan The Battles. Nathan neemt het deze zaterdag op tegen Nienke. Nathan: “Ik heb enorm veel plezier in het presenteren van The Battle. De interactie met de kinderen vind ik zó leuk, daar kan je me ‘s nachts voor wakker maken!”

Het AVROTROS jeugdprogramma Zappsport zet zich al 22 jaar in om kinderen te motiveren om te bewegen en kennis te laten maken met sport. In Zappsport The Battle stellen twee presentatoren een team van kinderen, leraren of ouders op. Deze strijden, na een korte training, tegen elkaar in de allesbeslissende battle. In Zappsport Kantine helpen Nienke, Marije en Nathan kinderen met hun wensen en dromen op sportgebied. Ook krijgen ze de kans om hun sport idool te ontmoeten. Ron en de typetjes Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman komen ook iedere week aan bod.

Zappsport The Battle is iedere zaterdag, en Zappsport Kantine iedere zondag, om 08.40 uur bij AVROTROS te zien op NPO Zapp

Bron: AVROTROS/BM
Foto: Elvin Boer/AVROTROS

Bericht delen