Naam nieuw programma Albert Verlinde onthuld
dinsdag 6 november 2018

Naam nieuw programma Albert Verlinde onthuld

Het gerucht ging al rond door de wandelgangen, maar nu is het ook echt bevestigd door Talpa: het nieuwe SBS-programma met Albert Verlinde en Jan Versteegh gaat 6 Inside heten.

Albert Verlinde stopte in augustus 2016 na vijftien jaar bij RTL Boulevard, om zich volledig te kunnen storten op zijn werk als musicalproducent. Zijn rol in het nieuwe soortgelijke programma op SBS6 met Jan Versteegh betekent een tv-comeback voor hem.

Presentator Luuk Ikink van RTL Boulevard plaatste een tweet over het nieuwe programma. De naam Inside wordt volgens hem steeds vaker gebruikt. “Je had al Veronica Inside op tv, straks ook Veronica Inside op de radio en vorige maand is ook 6inside.nl door Talpa geregistreerd”, aldus Ikink op Twitter.

SBS6 heeft inmiddels de premièredatum bekend gemaakt: 7 januari 2019. En ook het uitzendtijdstip: elke werkdag van 18.00 tot 19.00 uur. Daarmee komt niet alleen de vroege editie van Shownieuws, maar ook de vroege editie van Hart van Nederland te vervallen. Zij wijken voor 6 Inside. Het nieuwe programma start dus 35 minuten eerder dan RTL Boulevard.

Bron: RTL Boulevard/BM

Bericht delen