dinsdag 16 januari 2018

Mustafa Marghadi naar NOS Journaal op 3

Mustafa Marghadi presenteert vanaf eind mei het NOS Journaal op 3. Hij blijft daarnaast inzetbaar voor de radiobulletins op 3FM/FunX. Marghadi wordt één van de drie vaste gezichten van dit nieuwsbulletin. Annechien Steenhuizen en René van Brakel zijn de twee andere presentatoren. Marghadi komt in de plaats van Eva Jinek en Herman van der Zandt. Zij zijn inmiddels als presentator ‘overgestapt’ naar het NOS Journaal.

Tijdens zijn opleiding journalistiek aan de Hogeschool Utrecht liep hij stage bij NOS Headlines Video, waarna hij aan de slag ging als nachtredacteur bij het Radio 1 Journaal. Daarna stapte hij over naar NOS Headlines waar hij nieuwslezer/redacteur werd. Die functie combineert hij sinds zijn afstuderen met het presentatorschap van Het Klokhuis (NTR).

Mustafa Marghadi: “Ik ben enorm blij dat ik aan de slag mag gaan bij het NOS Journaal op 3. Het combineert mijn liefde voor de journalistiek met mijn plezier om te presenteren, bij een programma dat erg bij me past. Het is fris, modern, dynamisch en eigenzinnig. Ik verwacht dat de presentatie-ervaring die ik heb opgedaan bij NOS Headlines en Het Klokhuis mij in deze nieuwe baan goed van pas zal komen.”

Bron: NOS/Broadcast Magazine

Bericht delen